Yaşam

Son dakika Yaşam haberleri, en son Yaşam haberler,, Yaşam haberleri burada, haber oku | Yaşam

Yaşam Haberleri

Sosyal Medya Mesajı Sorun Çözüyor

Fethiyeli vatandaş mahallesindeki su sorunu Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün hesabında dile getirince Başkan Gürün’ün talimatı ile su sorunu çözüme kavuşturuluyor.

Hepbirlikte Doyasıya eğlendiler…

21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü olması dolayısıyla, Fethiye Evi Gönüllüleri tarafından günün anlam ve önemini içeren organizasyon düzenlendi. Özel Nursel Özdemir Rehabilitasyon Merkezi’nin destek verdiği organizasyonda down sendromlu çocuklar ve aileleri doyasıya eğlendi.

6 Aylık Geçici İşe 660 Kişi Müracaat Etti

Fethiye’de toplum yararına çalışma programı kapsamında 4 ayrı kamu kurumuna alınacak 200 kişilik 6 aylık geçici işe 660 kişi başvurdu.

Kayaköy Ve Karakeçililer Sakinlerinden Cevap Gecikmedi

“Biz Kesilen Ağaçların Yerine Ağaç Dikmesini De Biliriz” Kayaköy ve Karakeçililer halkı; Fethiye kalesi istikametinden Kayaköy’e giden tarihi Kaya yolunun genişletilmesi amacıyla 506 kızılçamın kesilmesini eleştiren çevrecilere tepki gösterdi.

Fethiye Belediyesi 506 ağacın kesilmesini protesto etti.

9 kilometrelik Kayaköy yolunun 3 metre genişletilmesi için Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından asırlık 506 kızılçam ağacının kesilmesine, Fethiye Belediyesi ve Fethiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma Derneği tepki gösterdi.

Umke Ekiplerine Dağcılık Eğitimi

Muğla’nın Fethiye ilçesin ’de Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri’ne (UMKE) dağlık alanlarda kurtarma çalışması yapabilmesi için eğitim veriliyor.

Bayan Üyelere 8 Mart’a Özel Hediye

Seydikemer Esnaf Odası Başkanı Harun Sağır 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle üyelerine çiçek dağıttı.

Evi Yanan Aileyi Ziyaret Etti

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve Seydikemer Ak Parti İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş Boğaziçi mahallesinde evi yanan aileyi ziyaret etti.

Başkan Saatcı makamını Hilal Günay’a bıraktı.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, her yıl geleneksel hale getirdiği, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle başkanlık makamını ve görevini Belediye Meclis Üyesi Hilal Günay’a bıraktı.

Tüm Kadınlarımızın "8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun"

Tüm Kadınlarımızın "8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun"

YÖRÜKLER 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ İÇİN KEŞKEK GÜNÜ DÜZENLİYOR

8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle Fethiye’de çeşitli etkinlikler düzenlenecek. 8 Mart Çarşamba günü Beşkaza Meydanı Atatürk anıtı önünde; Saat 11.00’de Fethiye Belediyesi Kadın Meclisi ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte tören düzenlenecek. Ayrıca aynı gün Fethiye ve Seydikemer Yörük ve Türkmen Dernekleri tarafından; Çalış plajı Kerimoğlu Yörük çadırı ve sosyal tesislerinde “Keşkek Günü” düzenleniyor. Tüm etkinliklere Fethiye’de yaşayan tüm kadınlar ve vatandaşlar davet edildi…

Yaban Hayatı Öğrencilere Anlatıldı

3 Mart Dünya Yaban Hayatı günü nedeniyle Fethiye Turizm Çevre Eğitim Vakfı (FETAV) Hayvan Dostları Grubu, Milli Parklar Şefliği, Likya Dağcılık ve İhtisas Kulübü ve Çalış Turizm ve Tanıtım Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen seminerde öğrencilere; yaban hayatının önemi ve korunması ile Fethiye’nin kuş çeşitleri ve outdoor sporlar hakkında bilgiler aktarıldı.

Vatandaşlar Yol Çalışmasından Memnun!

Fethiye Belediyesi tarafından Esenköy’de Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Fethiye İşletme Fakültesi’ne giden yollarda emisyon asfalt çalışması başladı. Yol üzerinde ikametgah eden vatandaşlar, Fethiye Belediyesi’nin yaptığı çalışmalardan memnun olduklarını dile getirerek, “çamur ve tozdan kurtulduk” diye konuştular.

Tayyareci Fethi Bey Anıldı

Fethiye’ye ismini veren Türkiye’nin ilk hava şehidi Tayyareci Fethi Bey, ölümünün 103. yıldönümünde törenle anıldı. Törende paraşüt ve model uçakla yapılan hava gösterileri ilgiyle izlendi

FTSO’dan Yurt İçi Tanıtım Atağı

Yurt dışı turizm pazarında yaşanan olumsuzluğun ardından harekete geçen FTSO Yönetimi, ilçemizin yurt içi tanıtımına ağırlık verdi. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, oda ve borsaların yayın organlarında Fethiye tanımına yer verilmesini sağlayarak ilçemizin yurt içi tanıtıma katkıda bulunuyor.

CKD Fethiye Şubesi Ankara’da

Cumhuriyet Kadınları Derneği, Ankara’da 8. Olağan Genel Kurulunu yaptı. Genel kurulda Canan Arıtman tekrar başkan seçildi. Türkiye’deki CKD şubeleri gibi Fethiye Şubesi de genel kurula katılarak oy kullandı.

Ölüdeniz Kooperatifi “Ulaşımda Dönüşüme” Katıldı.

SS.22 Nolu Ölüdeniz, Ovacık ve Kayaköy Minibüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Ulaşımda dönüşüm kapsamında yeni araçlarını Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün katıldığı törenle tanıttı.

Sokağa Çöp Atan Kişiyi İsmiyle Deşifre Etti

Muğla’nın Fethiye İlçesinde çöpleri çöp konteynırına atmak yerine sokağa atan kişiyi ismiyle deşifre etti.Fethiye’nin Foça Mahallesi Selim Günday Caddesi üzerinde biri ya da birileri tarafından cadde üzerine bırakılan çöpler, mahalle sakinlerini çileden çıkardı.

Toplam 574 haber.